Vi har tagit en paus

Bodyventure_100_Marklyft

Vi har tagit en paus

Som ni alla vet så är det väldigt svårt att få tiden att räcka till allt man vill göra. Så är det verkligen för oss nu och därför har vi valt att lägga vårt jobb med personlig träning och kostrådgivning på is på obestämd tid.

Just nu är det mycket som tar vår tid i anspråk – bland annat jobb, andra företag och familj (som dessutom snart ska bli större). Då vi inte har kört vår verksamhet med Bodyventure på heltid så har det betytt att vi fått jobba mycket eftermiddagar och kvällar. Vi har naturligtvis tyckt att det har varit roligt med alla kunder, men det har känts mer och mer stressigt att lyckas planera in PT-timmar mellan förskolehämtningar, skiftjobb, krassligt barn, matlagning och allt som ska hinnas med att göras på kvällarna.

Därför har vi nu beslutat oss för att ta en paus på obestämd tid.

Vi vill så klart kunna köra igen men vi vågar inte sia om när, och i vilken form, det blir. Utan det får framtiden utvisa. Hemsidan, med allt material, kommer att ligga kvar under tiden. Men så länge vill vi tacka alla kunder vi haft för det förtroende vi fått av er. Vi känner oss hedrade.

På återseende!

Christian & Claudia

2 kommentarer

 1. Anders Jonsson - 18 februari, 2016 12:41

  Synd men yes låter som en bra ide och lycka till vidare. ”The goal of life is to make your heartbeat match the beat of the universe, to match your nature with nature” – Joseph Campbell

  Svara
  • THERESA WILLIAMS - 22 september, 2017 15:09

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Svara

Kommentera inlägget