Bodyventure – funktionell träning och lågkolhydratskost

Bodyventure_100_Marklyft

Det här är Bodyventure

Är du intresserad av lågkolhydratskost och effektiv, funktionell träning? Då har du kommit till ett väldigt bra ställe.

Vi heter Claudia och Christian och är ett par riktiga kost- och träningsnördar. Bodyventure är vårt företag och den här hemsidan med inspiration om funktionell träning, lågkolhydratskost och hälsa.

Vi är båda utbildade till personliga tränare med inriktning mot funktionell träning och kostrådgivare inom LCHF/paleo via MF Hälsoutbildningar – den ledande utbildaren i Norden inom träning, kost och hälsa. Nu vill vi gärna hjälpa dig att nå dina mål och få en bättre hälsa.

Så vill du komma igång med din träning på allvar eller behöver du vägledning genom kostdjungeln så kan du läsa mer om våra tjänster och erbjudanden på sidorna Personlig träning och Kostrådgivning.

Förhoppningen är att du som besökare här på vår sida kommer att hitta tips, information och inspiration om allt som rör lågkolhydratskost och funktionell, rolig träning.

Och by the way… När vi pratar om funktionell träning (ett något luddigt begrepp egentligen) så menar vi inte att stå på knä på en pilatesboll och göra bicepscurls eller andra konstiga balansövningar som många förknippar begreppet med. Med funktionell träning menar vi träning som ger styrka, stabilitet, god hållning, balans, koordination och rörlighet som får oss att fungera bra i de rörelsemönster vi ursprungligt är utvecklade med. Det kan göras så väl genom tung styrketräning som högintensiva intervaller eller balansövningar.

Lever vi då som vi lär? Givetvis! Läs mer om oss här till höger.

/ Claudia Gård & Christian Enoksson

Ps. Du kan också följa oss på Facebook, se glimtar ur våra liv på Instagram och se oss i rörlig bild på Youtube.