Matematiska knäböj

meme

Matematiska knäböj

Knäböj, denna basövning som man älskar att hata. I alla fall jag. Bör finnas med i någon form i varje seriöst träningsupplägg och gör att göra överjävligt jobbigt på många sätt. Det här är ett: Fibonacci-pyramider.

Det träningsprogram som jag kör för närvarande kallas Adonis Golden Ratio (en redogörelse/utvärdering kanske kommer om ett tag) och är ett 12-veckors program med 3-4 pass per vecka. Varje pass är unikt i den bemärkelsen att kombinationen övningar/reps aldrig kommer igen. En bit in i det här programmet så blev jag på ett brutalt sätt introducerad till Fibonacci-pyramider.

Fibonaccital är – som ni kanske vet – tal som ingår i en heltalsföljd, där varje tal är summan av de två föregående talen: 0, 1, 3, 5, 8, 13, 21 osv. Nu skulle jag köra knäböj i s.k Fibonacci-pyramider. Så här såg upplägget ut (mina vikter inom parentes):

Lätt vikt: 21 st, 30 sekunders vila (40 kg)

Medeltung vikt: 13 st, 30 sekunders vila (60 kg)

Tung vikt: 8 st, 45 sekunders vila (70 kg)

Tung vikt: 5 st, 45 sekunders vila (90 kg)

Tung vikt: 8 st, 45 sekunders vila (70 kg)

Medeltung vikt: 13 st, 30 sekunders vila (60 kg)

Lätt vikt: 21 st (40 kg)

Vila: 1-2 min, sen:

Tung vikt: 5 st, 45 sekunders vila (80 kg)

Tung vikt: 8 st, 45 sekunders vila (60 kg)

Medeltung vikt: 13 st, 30 sekunders vila (40 kg)

Lätt vikt: 21 st, 30 sekunders vila (30 kg)

Medeltung vikt: 13 st, 30 sekunders vila (40 kg)

Tung vikt: 8 st, 45 sekunders vila (60 kg)

Tung vikt: 5 st (80 kg)

Alltså totalt 14 set och 162 knäböj i varierande vikt med totalt 7,5 min vila… och det var bara början på passet. Som tur var fortsatte det inte med mer benövningar. Ger ni er på att testa det här uppläget, gör er redo med rullatorn dagen efter och var beredda på att inte kunna sitta på toaletten. För det kan faktiskt ha varit den värsta träningsvärk jag upplevt.

Hittills har jag gjort två såna här pyramider, och jag vet att det kommer att komma minst två till, och jag ser inte fram emot dem. Men jag hoppas att de ger effekt och inte bara träningsvärk :)

/ Christian

1 kommentar

 1. THERESA WILLIAMS - 22 september, 2017 15:15

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  Svara

Kommentera inlägget