Kostrådgivning

kostradgivning_page

(Vi tar just nu inga kunder) Hälsa börjar på tallriken

Bodyventure erbjuder skräddarsydda kostscheman till dig som redan äter – eller vill äta –enligt paleo/LCHF.

Äter du idag någon form av lågkolhydratkost, eller är du nyfiken på vad det innebär och kanske sugen på att lägga om din kost? Oavsett så kan vi hjälpa dig med stöd i en värld där lågkolhydratskost lika ofta är debatterat och ifrågasatt som hyllat för sina fantastiska resultat.

Vill du ha bättre resultat av din träning, bukt med en krånglande mage, vill du gå ner i vikt eller bara optimera din kost för en bättre vardag? Vi hjälper och lotsar dig till rätt version av lågkolhydratskost. Vi arbetar fram ett kostscheman efter dina förutsättningar och mål samt har kontinuerliga uppföljningar under resans gång.

Vi är utbildade till licensierade kostrådgivare via MF Hälsoutbildningar – den ledande utbildaren i Norden inom träning, kost och hälsa.

Vi jobbar både genom rådgivning via mail/telefon eller genom att mötas personligen här i Stockholm.

Läs mer om hur kostrådgivning med oss fungerar.

P.S Vi håller även föreläsningar, workshops och kan anordna kortare utbildningar i lågkolhydratskost och matlagningskvällar om ni är några stycken som går ihop. Kontakta oss för offert vid intresse.

Läs mer:

Vad är LCHF?

Vad är Paleo?

Så här äter vi


Priser 2014, Kostrådgivning (inkl. moms)

Kostrådgivning
1 tillfälle (60 min) 750 kr (I anslutning till PT-timma: 500 kr)
Online 4 v.* 2000 kr (förlängning 4 v: 1 250 kr)

*Kostrådgivning online, 4 veckor: Här får du en hälsokonsultation, ett personligt kostschema och coachning under alla fyra veckor över telefon, mail eller chatt.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostkunder, förutom i samband med PT-timmar, som läget är nu.  


mf-licensierad