Våra klienter berättar

Klient knäböjer

Klientberättelser

Vi vill inte skryta, men sådana här härliga ord från våra klienter gör oss väldigt glada och stolta.

”Jag har fått mer resultat på två veckor än vad jag någonsin fått själv!”

Andreas, Stockholm. Personlig träning.


”Efter lång tids sjukdom med nedbruten fysik är jag äntligen på väg tillbaka till styrka och välmående. Bodyventure och Christian har spelat en enormt viktig roll i detta! Jag har sedan länge inspirerats av och ätit paleokost och jag har idrottat aktivt hela livet. Har de senaste tio åren tränat med PT i kortare och längre perioder men jag har aldrig varit så nöjd och hittat så rätt som med Bodyventure. Kunnig handledning i styrketräning och ett personligt och engagerat bemötande har övertygat mig. Efter 20 tillfällen med Christian blev det utan betänketid ett förnyat 20-paket. Prova du också – jag rekommenderar Christian och Claudia till alla som är intresserade av sund, klok och kunnig personlig träning!”

Malin, Stockholm. Personlig träning.


”Att anlita Bodyventure gav mig en riktigt nytändning med kosten och jag är supernöjd med all den hjälp jag fick! Recepten var goda och enkla att tillaga och när man har en fråga får man svar direkt, det märks hur mycket dom brinner för sitt jobb! Jag har redan rekommenderat Bodyventure till flera vänner och det kommer jag fortsätta att göra!”

Nicklas, Karlstad. Kostrådgivning online.


”Tack Claudia, du har hjälpt mig att förändra mitt liv och mig själv.”

Matilda, Stockholm. Personlig träning.


”Tack Claudia för att du stått ut med mig som klient, och för att du hjälpt mig må så här bra! Jag kan aldrig tacka dig nog för hur bra jag mår nu. Det var otroligt längesen jag mådde så här. Piggare, gladare, lättare, bättre självförtroende, orkar så mycket mer och det blir bara bättre och bättre!”

Theres, Säffle. Kostrådgivning online.


”Claudia är en av de personer som jag verkligen haft hatkärlek till. ”Hatat” genom stora delar av PT-timmarna och älskat när passen tagit slut. 😉 Precis så som det ska vara alltså!

Hon ser till att man utmanar sig själv, får en att tro på att man faktiskt klarar mer än man trott var möjligt och blir om möjligt ännu gladare än en själv när man når sina delmål.

Hon är helt enkel grym på det hon gör och har helt klart valt rätt jobb där hon får såväl hjälpa oss att utvecklas som att utvecklas själv! <3 

Malin, Stockholm. Personlig träning.


”Om du tränar med Claudia kommer du bli otroligt allround; stark, explosiv och uthållig. Hon tar fram atleten inom dig och tar din träning till en helt ny nivå”

Fredrik, Stockholm. Personlig Tränare/kollega.