Jag leder utmaningen

IMG_0068

Jag leder utmaningen

Häromdagen skrev jag att jag blivit utmanad i Coopers test. I dag sprang jag för första gången. Och det gick helt ok.

Jag och min ena bror blev alltså utmanade av vår andra bror i Coopers test. Vi ska springa så långt vi kan på 12 minuter, och den som springer längst den 1 november vinner (en fin t-shirt).

I dag tog jag tjuren vid hornen och stack ut och sprang för första gången. För att få ett resultat som i alla fall räknas som bra för min åldersgrupp så skulle jag upp över 2700 meter på 12 minuter. Jag hade mätt upp en sträcka på cirka 1,5 och där skulle jag vända och springa tillbaka så långt jag hann. Jag såg inte fram emot det över huvud taget.

Med blodsmak i mun flög jag gatan fram (kändes så i alla fall) och på mina 12 minuter hann jag cirka 2790 m, vilket helt klart var över förväntan med tanke på min för tillfället icke existerande konditionsträning. Det placerade mig även i ledning i vår lilla utmaning, så nu kan jag ta det lugnt ett tag 😉

/ Christian

1 kommentar

 1. THERESA WILLIAMS - 22 september, 2017 15:14

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  Svara

Kommentera inlägget