Jag har blivit utmanad

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 21.05.37

Jag har blivit utmanad

Senast jag var ute och sprang var… alldeles för länge sen. Jag är inte den som tycker det är kul eller rogivande att vara ute och springa, utan ser det mest som ett nödvändigt ont. Cykla är mer min grej. Men nu ska det bli ändring på det ett tag då brorsan slängde en löparutmaning i ansiktet på mig.

Jag är ju inte den som tackar nej till en utmaning, så inte heller denna gång. Men vad blev jag (och min andra bror) då utmanad i – jo Coopertest.

Coopertest, detta ord som skickar rysningar längs med ryggraden och ger oss hemska minnen från högstadiet då man blev tvingad att springa runt ett motionsspår så fort man kunde. Bara för att få reda på att man var dålig.

Och det är just så jag har gjort Coopers test tidigare – jag har fått en given sträcka att springa och beroende på hur fort jag sprungit så har jag fått ett värde på min kondition. Men nu ska vi göra lite annorlunda. Man kan nämligen också göra som så att man springer så långt man kan på 12 minuter, och det är precis vad vi ska göra. Och den som springer längst (bevis i form av skärmdump från lämplig app) den 1:e november vinner en t-shirt med det fina trycket ovan.

Så nu är det bara att bita i den sura dojjan och ge sig ut och springa. För att förlora mot de åtta år yngre brorsorna är inget alternativ.

coopertest

Jag är då i kategorin M30-39 och mina bröder i kategorin M20-29.

/ Christian

1 kommentar

 1. THERESA WILLIAMS - 22 september, 2017 15:14

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  Svara

Kommentera inlägget